Camping Pool

Rust, Ruimte en Natuur..... Welkom aan het Leekstermeer.

Chalet te koop!

Vraagprijs: €57.500,-

Schermafbeelding 2021 08 19 om 22.56.43

 

Deze L vormige chalet + unit en schuur staat gelegen op het rustige terrein van Camping Pool aan het Leekstermeer.
Camping Pool ligt in Drenthe te midden van het prachtige natuurgebied de Onlanden. Rust en natuur vind u hier in overvloed. Daarnaast is het slechts 10km verwijderd van de altijd bruisende stad Groningen.

-De chalet 55m2+ unit 15m2 zijn volledig voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen en word verwarmd middels een cv ketel + pallet kachel.
-De chalet heeft een eigen glasvezel internet aansluiting.
-De woonkamer/ keuken zijn voorzien van een airco.
-De keuken beschikt over een 4 pits gasstel en koelkast, verder zijn er in de chalet een losstaande magnetron, vriezer en oventje aanwezig.
-Wanneer u van de keuken naar de slaapkamer loopt moet u door de bijkeuken waar een zee van kastruimte staat en ook de wasmachine en droger staan.
-Slaapkamer 1 staat een 2 persoonsbed
-Slaapkamer 2 staat een 1 persoonsbed en een grote kleding kast.
-Slaapkamer 3 (unit) staat een stapelbed


De unit van 15m2 achter de chalet word op dit moment gebruikt als extra slaapkamer maar kan natuurlijk naar u wens gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan een gastenverblijf. De unit word ook verwarmd door de cv.
-De chalet word volledig gemeubileerd verkocht.
-De badkamer beschikt over een badkamermeubel+wastafel, toilet, douche kabine met stort en hand douche en een design radiator.
-Naast dit alles staat er ook nog een schuurtje van 3x3 wat ideaal is om u (electrische) fietsen te stallen waarmee u de prachtige onlanden kunt verkennen. In het schuurtje is electra aanwezig.
-Aan de chalet is een veranda van 3x5m bevestigd welke volledig af te sluiten is middels kunstof raam doeken. Dus ook met wat slechter weer kunt u heerlijk buiten zitten.
-Verder is er naast de chalet een privé parkeerplaats aanwezig voor 1 auto.

 

Camping info:
- Het staangeld voor deze plek van 190 m2 bedraagt €3250,- per jaar
-De chalet beschikt over eigen water, electra,gas meters
-Het camping seizoen is van 1 april t/m 1 oktober daarnaast kunt u buiten het seizoen ieder weekend en elke schoolvakantie gebruik maken van uw plek. (Ook voor eventuele verhuur.)
-Zowel koper als verkoper dienen bij de koop 2,5% van de verkoopprijs aan de camping te voldoen. ( zie camping regelement van camping Pool)

logo_camping_pool.png

Camping Pool | Matsloot 1 | 9749 TJ Matsloot | 050-551 59 44