Camping Pool

Rust, Ruimte en Natuur..... Welkom aan het Leekstermeer.

Te Huur: Leuke staplaats voor tiny house, klein chalet of sta caravan.

- Afmeting 12 x 8
- Grootste gedeelte betegeld.
- Aansluiting electra en water.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afbeelding1Afbeelding2Afbeelding3

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Te koop: Uitgebouwde stacaravan aan het Leekstermeer.

 

De stacaravan staat op een mooie ruime kavel direct aan het water. De woonkamer heeft een gezellige zithoek (deels in het aangebouwde deel) en een aparte eethoek. Openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin. De kamer loopt door in de open keuken die is voorzien van een koelkast, magnetron, kookplaat en kastruimte. Doorlopend voorbij de keuken bevindt zich de slaapkamer. In het aangebouwde deel bevindt zich de hal en de badkamer.

In de hal is een aansluiting voor de geiser (is aanwezig maar niet aangesloten). Deze werkt op propaan, evenals de kookplaat. Hier is ook een kleine voorraadkast. Er is een ruime badkamer met toilet, wastafel en douche (warm waterleiding voor douche kan worden aangesloten op koud waterleiding*)

In de hele stacaravan ligt een prachtige eikenhouten (oude klooster-)vloer. (kan eventueel worden overgenomen)

Op het dak staat een satellietschotel. Het geheel is aangesloten op Electra, water* en riolering.

Rondom de stacaravan heeft u veel privacy. De tuin ligt op het Zuid-Westen zodat u elke avond kan genieten van de mooie zonsondergang. Er staat een tuintafel met 4 stoelen. Aan de Noordzijde staat een grote stevige vrijstaande houten schuur. Naast het huis is een grote parkeerplaats.

*Afgelopen jaar is er een nieuwe Tyleen koud waterleiding aangelegd vanaf de hoofdaansluiting. Deze is voorzien van een vorstvrij thermolint.

!!Overname uitsluitend in overleg met de camping!! Zie hiervoor de regelementen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-30403220 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vraagprijs 15.000,=

 

2 voorzijde Matsloot     16 Uitzicht vanuit de tuin     

 

8 Huiskamer      7 Huiskamer en keuken .   10 Huiskamer

 

 

logo_camping_pool.png

Arrangementen

Voorjaars arrangement

1 april t/m 1 juli

€ 450.-

 

Goede vrijdag t/m Pasen

€ 38,-

 

Hemelvaart t/m Pinksteren

€ 110,-

 

Reserveren-Contact

Camping Pool | Matsloot 1 | 9749 TJ Matsloot | 050-551 59 44